Personale

Mød vores personale.

Martin Gade Kristensen
Indehaver

Jeg har arbejdet mange år i den “socialpædagogiske verden”, fortrinsvis som leder. De seneste år har jeg dog udelukkende beskæftiget mig med dyr.

I februar 2018 overtog jeg Lilleriscenter. Her sker der forskellige tiltag. Vi har dyrepension og dyreinternat, hundesvømmepool, samt egen rehabiliteringsklinik til skadede eller ældre hunde. Vi har også kontrakt med politiet i politikreds MidtVest, hvor vi kører og arbejder med forskellige dyreværnssager vi bliver tilkaldt til. Ligeledes har vi kontrakt med Morsø Kommune, hvor borgere med udfordringer, som f. eks. angst og depression, kommer i et forløb her, hvor samværet med dyr har en dokumenteret stor effekt for personlig velvære.

Jeg er uddannet som autoriseret dyreværnskonsulent  i DOSO-regi.
DOSO står for Dyreværnsorganisationernes Samarbejdsorganisation.
DOSO er en sammenslutning af 21 dyreværnsforeninger og har i alt ca. 130.000 medlemmer.
Hundens Tarv har fuldt medlemskab af DOSO og jeg sidder i bestyrelsen i Hundens Tarv.

Dyr har altid haft min store interesse. I dag har jeg selv to Tjekkoslovakiske Ulvehunde og en Schæfer. Tidligere har jeg bl.a. også haft Golden Retriever og Alaskan Malamute.

Alle der kender mig, vil ofte betegne mig som en rigtig dyreven. Jeg arbejder politisk for bedre Dyrevelfærd igennem Hundens Tarv og DOSO.

Heidi Lynggaard
Souschef og dyrlægeexamineret rehabiliteringsterapeut

Jeg har været her på Lilleriscenter siden 2019, først som frivillig medarbejder, og siden 1. januar 2021 som fuldtidsansat souschef.

Jeg er blevet uddannet som rehabiliteringsterapeut. Uddannelsen er dyrlægeexamineret (se mere under overskriften “Rehabiliteringklinik” her på siden). Jeg vil fremadrettet løbende videreuddanne mig bl.a. indenfor dyrevelfærd, dyreværnsloven og adfærdsbiologi m.m. for dyr på Hansenberg i Kolding.

Udover at supplere Martin i hans opgaver, er mine særlige ansvarsområder vores rehabiliteringsklinik, vores hundesvømmepool og vores katte.

Olivia Gade Kristensen
Dyrepasser (All-Round Woman)

Dyr har altid haft min interesse og været en stor del af min hverdag. Jeg er vokset op med dyr. Vi havde bl.a. hunde, katte, kaniner, får, geder og heste.

Dyr og dyrevelfærd betyder alt for mig. Derfor vil jeg selvfølgelig også gøre mit ypperste for at dit kæledyr får et fantastisk og godt ophold på Lilleriscenter Morsø Dyrepension & Internat.

Der er indgået en aftale om, at jeg løbende uddanner mig på Hansenberg i Kolding, hvor jeg har været på uddannelse i dyreadfærdsbiologi.

Jeg vil fortrinsvis være på Lilleriscenter Morsø Dyrepension & Internat i weekender og i ferier, som en ekstra hånd for min far. I hverdagen bor jeg i Aarhus og arbejder i dyreafdelingen i Plantorama, Tilst. Tidligere arbejdede jeg i MaxiZoo, Egå.

Susanne Poulsen
Frivillig

Mødet med internathunden Julius i foråret 2021 på Lilleriscenter blev startskuddet til mit frivillige arbejde på stedet. Julius, en lille terrierblanding på kun 10 måneder, var netop blevet indleveret, fordi han var “for stor en mundfuld” for ejerne.

Julius var bange, rystede og gemte sig i et hjørne. Denne lille fyr var nødt til at få det godt, og det skulle jeg bare være med til! Vores Parson Russel Terrier Lucy kom med på opgaven. Vi besøgte Julius hver eneste dag, gik ture med ham, og lod Lucy og Julius tonse rundt på græsplænen sammen. Det var imponerende at se, hvordan Julius’ selvtillid voksede fra dag til dag. Og så en dag var han klar til at flytte til et nyt hjem, hvor han stortrives i dag. Julius gik, men jeg blev hængende.

Jeg blev bidt af den viden, kompetence og forståelse for hunde, som i den grad er drivkraften for Lilleriscenter. “Hvis bare vi kunne tale…” – mottoet for organisationen Hundens Tarv – kunne ikke udtrykke min indstilling til dyr bedre, og jeg glæder mig over at være en del af teamet på Lilleriscenter, hvor I vil møde mig tirsdag eftermiddag og for det meste også lørdag formiddag.

Projekt TIM
Projektmedarbejdere

Vi er så heldige at have en del projektmedarbejdere tilknyttet Lilleriscenter Morsø Dyrepension og Internat. Alle er engagerede unge mennesker, med en kæmpe interesse for dyr.

Vi og dyrene er dybt taknemmelige for at opleve denne tilgang, alle viser, og det fællesskab, der gør en kæmpe forskel. I kan alle se frem til at møde Amalie, Emil, Katrine, Mathies, Nick, Nikoline og Trine. Send dem et kæmpe smil. De gør det bedste for lige netop jeres kæledyr og internatdyrene her på Lilleriscenter Morsø Dyrepension & Internat.

Anders Nørgaard
Servicechef og varmemester

Anders har tidligere drevet Lilleriscenter og han kender hver en krog. Han har uvurderlig viden om alle installationer, Vand, El, Varme, m.m. Er der noget vi skal have hjælp til så kommer Anders og fixer det. I dagligdagen er det Anders, der holder vores arealer udenfor, Slår græsset, river gruset udenfor og renser tagrender. Ligeledes sørger Anders for at tage prøver i vores svømmepool, så vi altid kan sikre os at vandkvaliteten  er i top. Ligeledes er det Anders der tilser varme systemet og bestiller træpiller hjem, samt fylder træpiler i vores silo.

Send Anders et Smil og du vil altid få to Smil tilbage 🙂